Termeni și condiții

Bine ai venit pe site-ul BestSale.ro - locul în care vinzi repede și cumperi ieftin tot ceea ce ai nevoie!

Fie că ai de vânzare lucruri noi, vintage sau la mâna a doua, le poți expune pe site-ul BestSale.ro.

Te rugăm să acorzi puțină atenție acestor termeni și condiții, întrucât serviciile site-ului BestSale.ro pot fi oferite doar persoanelor care sunt de acord cu termenii și condițiile expuse în continuare.

 1. Termeni folosiți - explicați pe înțelesul tuturor:

Site = pagina web www.bestsale.ro (și moderatorii săi), cu toate aplicațiile și secțiunile acesteia

Utilizator = orice persoană fizică și/sau juridică, în vârstă de cel puțin 18 ani, care accesează site-ul BestSale.ro

Anunț = ofertă publică lansată de un Utilizator prin care este prezentat un produs sau un serviciu cu scopul vânzării sau închirierii  

Vânzător = Utilizatorul site-lui BestSale.ro care oferă spre vânzare si/sau inchiriere unul sau mai multe produse și/sau, dupa caz, servicii

Cumpărător = Utilizatorul site-ului BestSale.ro care cumpără unul sau mai multe produse și/sau servicii afișate pe BestSale.ro

Moderatori = persoanele care verifică un Anunț înaintea sau ulterior publicării acestuia pe site-ul BestSale.ro

Termeni și condiții = prezentul contract de utilizare

Furnizor = BestSale

 2. Acceptarea condițiilor

Folosirea site-ului BestSale.ro presupune acceptarea necondiționată și în totalitate a acestor Termeni și Condiții. Prin folosirea site-ului BestSale.ro, se intelege atât accesarea, vizitarea, înregistrarea unui cont pe site, cât și/sau folosirea serviciilor de publicare pe Site a anunțurilor pentru vânzarea, cumpărarea sau închirierea de bunuri sau servicii. Te rugăm să acorzi câteva minute pentru a le citi. Ne rezervăm dreptul de a modifica și actualiza această pagină în orice moment Pagina Termeni și condiții este disponibilă permanent și poate fi consultată oricând aici.

Orice Utilizator care accesează site-ul BestSale.ro și/sau care oferă informații cu caracter personal prin intermediul formularelor disponibile pe Site își dă consimțământul ca datele sale să fie colectate și prelucrate de catre Furnizor pentru prestarea în condiții optime a serviciilor precum și în scopuri de marketing, inclusiv marketing direct, cu respectarea și fără a fi prejudiciate drepturile persoanei vizate în contextul prelucrării datelor cu caracter personal, respectiv informarea persoanei vizate, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție asupra datelor, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a se adresa justiției. Totodată, Utilizatorul are dreptul să se opună prelucrării datelor personale care îl privesc și să solicite ștergerea datelor. Pentru exercitarea oricăruia dintre aceste drepturi, Utilizatorul se poate adresa cu o cerere scrisă pe mail la adresa office@bestsale.ro. Autoritățile pot solicita anumite informații care pot conduce la identificarea unui Utilizator, conform prevederilor legale aplicabile.

 3. Descrierea serviciilor oferite

BestSale.ro este un site de anunțuri online unde poți publica anunțuri de vânzare sau închirere sau poți căuta printre anunțurile publicate deja de către alți Utilizatori.

3.1. Adăugarea unui anunț

Noi, echipa proiectului BestSale.ro, ne dorim ca toate Anunțurile publicate să fie scrise corect și să fie conforme cu realitatea.  Anunțurile publicate sunt verificate de o echipă specializată care are dreptul de a le corecta și publica ulterior acestor verificări, sau după caz, corecturi. Te rugăm să acorzi atenție și să ții cont de Regulile de postare ale unui Anunț (secțiunea 6), întrucât ne rezervăm dreptul de a respinge și/sau șterge anunțurile care nu respectă aceste reguli.

Pentru a adăuga un Anunț, un Utilizator trebuie să dețină un cont pe site-ul BestSale.ro și să fie autentificat(ă) în cont, apoi să completeze formularul care se deschide la click pe butonul ”Adaugă anunț”. Te rugăm să completezi date reale de contact, astfel încât să poți fi contactat de Cumpărători sau de utilizatorii care doresc mai multe informații despre produsul sau serviciul oferit de tine.

Prin trimiterea anunțului spre publicare către Site, declari că ești de acord în totalitate și necondiționat cu toate clauzele prezentului document.

Perioada de valabilitate a unui Anunț este de 90 de zile din momentul publicării, cu posibilitatea de a prelungi acest termen și de a reînnoi gratuit anunțul tău o singură dată în acest interval, astfel anunțul tău va reveni la începutul listei cu anunțuri și va beneficia de același grad de vizibilitate precum publicarea sa inițială.

Pe lângă Reînnoirea Gratuită disponibilă o dată la 90 zile, un anunț poate fi reînnoit instant, contra cost, de nenumărate ori. Prețurile pentru Reînnoirea instant diferă în funcție de categorie și metoda de plată aleasă și pot fi vizualizate în atașamentul acestui document.

Un Utilizator poate publica în contul său pe site-ul BestSale.ro un număr nelimitat de anunțuri, cu următoarele excepții:

    numărul maxim de anunțuri care poate fi publicat pe un singur cont în categoria Imobiliare este 500.
    numărul maxim de anunțuri care poate fi publicat pe un singur cont în categoria Auto, moto si ambarcatiuni împreună cu categoria Utilaje agricole-Industrie este 20 000.
    numărul maxim de anunțuri care poate fi publicat pe un singur cont în categoria Locuri de muncă este 1000.

Ne rezervăm dreptul de a modifica tipul contului unui Utilizator din Persoană Fizică în Companie dacă în acel cont există mai mult de 5 anunțuri în categoria Imobiliare și/sau 10 anunțuri în categoria Auto, moto si ambarcatiuni.

3.2. Promovarea unui anunț contra cost

Există 2 tipuri de promovare:

a) Promovarea Premium. Acest tip de promovare constă în:

    Afișarea anunțului în topul listei în cadrul categoriei în care a fost adăugat
    Evidențierea anunțului cu eticheta Promovat
    Includerea anunțului în Galeria cu anunțuri promovate. Anunțul promovat va fi afișat pe una dintre cele 10 poziții disponibile în categoria și localitatea în care a fost adăugat. În cazul în care numărul de anunțuri promovate depășește numărul de poziții disponibile, anunțurile vor fi afișate conform unui algoritm prin care, la fiecare încărcare a paginii, fiecare anunț promovat beneficiază de același număr de afișări.
    Reînnoirea anunțului o dată, de trei ori sau de șase ori, în funcție de pachetul de promovare ales. Prin Reînnoire, anunțul va reveni la începutul listei cu anunțuri și va beneficia de același grad de vizibilitate precum publicarea sa inițială.
    Moderare cu prioritate față de anunțurile adăugate la nivel gratuit
Metodele de plată disponibile sunt:
   - Card de debit/credit prin serviciul Paypal: acceptăm Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro.

Un Utilizator poate alege să își promoveze contra cost unul sau mai multe anunțuri. Acestea pot fi atât anunțuri deja publicate pe site, cât și anunțuri nou adăugate. Factura aferentă serviciului de promovare pentru unul sau mai multe anunțuri, trebuie solicitată în maximum 15 zile calendaristice de la data tranzacției.

* În cazul în care un anunț nou adăugat cu promovare nu respectă Reguile de utilizare ale Site-ului, acesta nu va fi publicat pe BestSale.ro. Suma plătită pentru promovarea anunțului nu va fi restituită, ci va fi încărcată în contul BestSale.ro și va putea fi folosită oricând pentru promovarea oricărui anunț activ, care nu are o promovare în curs.

* În cazul în care modificările aduse unui anunț deja afișat pe BestSale.ro nu vor fi aprobate de către moderatorii Site-ului deoarece nu respectă Regulile de utilizare, anunțul va rămâne publicat pe Site în forma în care a fost acceptat anterior. Dacă anunțul deja afișat pe BestSale.ro este modificat și promovat în același timp, anunțul va fi afișat ca Promovat imediat, dar modificările vor fi verificate de moderatorii BestSale.ro. Dacă modificările aduse nu vor fi aprobate de moderatorii Site-ului deoarece nu respectă Regulile de utilizare, anunțul va rămâne afișat ca Promovat, dar va publicat pe Site în forma în care a fost acceptat anterior modificării. Suma plătită pentru promovarea acestuia nu va fi restituită și nici nu va fi încărcată în contul BestSale.ro, întrucât a fost deja folosită pentru promovarea acelui anunț.

* În cazul în care un anunț promovat, a cărui promovare a început deja, este dezactivat de către Utilizator înainte de expirarea perioadei de promovare sau încalcă Termenii și Condițiile site-ului BestSale.ro sau este retras de pe site în urma unor raportări primite din partea utilizatorilor site-ului BestSale.ro, suma plătită pentru promovarea anunțului nu va fi încărcată în contul BestSale.ro sub formă de credit, și nici nu va fi restituită sub formă de bani.

Exemplu: Promovarea unui anunț din categoria Autoturisme pentru o perioadă de 7 zile costă 7 euro (la plata prin card)

În cazul în care un anunț promovat care se află în ziua a 3-a de afișare ca Promovat este dezactivat de către Utilizator sau încalcă Termenii și condițiile site-ului BestSale.ro și/sau va primi raportări din partea altor utilizatori ai site-ului, Anunțul va fi retras de pe site, iar contravaloarea celor 2 zile rămase din perioada de promovare nu va fi restituită sub formă de bani și nu va fi încărcată în contul BestSale.ro, sub formă de credit pe site.

Un anunț poate avea o singură promovare Premium la un moment dat. În cazul în care un produs de promovare și-a atins scopul și produsul sau serviciul descris în cadrul anunțului a fost vândut, zilele rămase nu se raportează și nu pot fi utilizate pentru promovarea unui alt anunț. Asemănător, în cazul în care dezactivezi un anunț pentru care ai ales un produs de promovare, zilele rămase din perioada de promovare nu se raportează și nu pot fi utilizate pentru promovarea unui alt anunț, iar contravaloarea acestora nu va fi restituită sub formă de bani și nu va fi încărcată în contul BestSale.ro sub formă de credit pe site.

Anunțurile pentru care un Utilizator a achiziționat un pachet de promovare vor fi afișate pe BestSale.ro în cel mai scurt timp posibil din punct de vedere tehnic. În cazul în care un anunț, pentru care un Utilizator a achitat un pachet de promovare, nu poate fi afișat pe Site în 24 de ore după confirmarea plății și moderare, din cauza unor motive tehnice sau oricare alte motive neprevăzute, suma plătită pentru promovare nu se rambursează ci va fi încărcată în contul BestSale.ro. De asemenea, dacă un anunț, pentru care un Utilizator a achiziționat un pachet de promovare, nu este afișat corespunzător pe BestSale.ro din cauza unor motive tehnice, suma platită de către utilizator nu va fi rambursată, ci va fi încărcată în contul BestSale.ro, sau vom ajusta perioada de promovare corespunzător cu situația neprevăzută apărută, astfel încât să nu existe inadvertențe între serviciul plătit și durata de afișare a anunțului promovat.

Exemplu: Promovarea unui anunț din categoria Autoturisme pentru o perioadă de 7 zile, costă 7 euro la plata prin card . În urma achiziționării acestui pachet de promovare, Utilizatorul are următoarele beneficii în plus, față de un anunț adăugat în aceeași categorie, dar la nivel gratuit: afișare în top, eticheta "Premium" timp de 7 zile în Galeria cu Anunțuri Promovate și prioritate la moderare.

Dacă, din cauza unor motive tehnice, anunțul nu este afișat în galeria cu Anunțuri Promovate pe toată perioada celor 7 zile, utilizatorul nu poate solicita rambursarea sumei aferente pachetului de promovare achizitionat sau a zilelor în care anunțul nu a fost afișat în galeria cu Anunțuri Promovate, întrucât nu restituim sumele în bani, dar compensăm orice inadvertențe între serviciul plătit și durata de afișare a anunțului promovat în contul Utilizatorului pe site-ul BestSale.ro sau vom restitui contravaloarea întregului pachet de promovare în contul BestSale.ro, în funcție de situația neprevăzută apărută. Suma din contul BestSale.ro va putea fi folosită pentru promovarea aceluiași anunț, sau a oricărui alt anunț activ, care nu are o promovare în curs.

b) Promovarea unui anunț pe prima pagină a site-ului BestSale.ro.
Acest tip de promovare constă în afișarea anunțului pe una dintre cele 10 poziții disponibile pe prima pagină a site-ului BestSale.ro (doar versiunea pentru desktop/laptop). Anunțurile vor fi afișate alternativ, la fiecare reîncărcare a paginii, astfel încât toate anunțurile promovate pe prima pagină să beneficieze de același număr de afișări. Prețurile pachetelor de promovare pe prima pagină diferă în funcție de categoria și perioada de afișare aleasă.

Anunțurile promovate pe prima pagină a site-ului BestSale.ro (homepage) nu vor avea eticheta Premium, cum se întâmplă în cazul anunțurilor Premium.

Un Utilizator poate achiziționa concomitent cele două tipuri de promovare menționate mai sus pentru același anunț.

 3.3. Opțiunea ”Pachete de credit” în contul BestSale.ro

Utilizatorul are posibilitatea de a-și încărca în contul pe site-ul BestSale.ro sume prestabilite, sub formă de credit pe site. Prin sume prestabilite ne vom referi de acum încolo la ”pachete de credite”. Creditul obținut în urma achiziționării oricărui pachet de credite va putea fi folosit pentru promovarea anunțurilor active pe site-ul BestSale.ro, în modul descris la punctul 3.3 în acești Termeni și Condiții.

Un Utilizator poate achiziționa unul sau mai multe pachete de credite cu scopul promovării anunțurilor sale pe site. Pachetele de credite sunt disponibile în contul Utilizatorului pe site-ul BestSale.ro în secțiunea Încărcare Credit. La achiziționarea pachetelor de credite pe site, oferim credit bonus în funcție de suma plătită, cu excepția pachetului de credite în valoare de 10 Euro, la achiziționarea căruia NU există bonus. Pachetele de credite pot fi achiziționate doar cu plata prin card. Plata prin SMS nu este disponibilă pentru achiziționarea pachetelor de credite.

Pachetele de credite sunt următoarele:

    pentru 7 Euro plătiți (TVA inclus), Utilizatorul primește 7 Euro credit în contul BestSale.ro
    pentru 10 Euro plătiți (TVA inclus), Utilizatorul primește 12 Euro credit în contul BestSale.ro, adică 2 Euro bonus
    pentru 15 Euro plătiți (TVA inclus), Utilizatorul 20 Euro credit în contul BestSale.ro, adică 5 Euro bonus
    pentru 25 Euro plătiți (TVA inclus), Utilizatorul primește 35 Euro credit în contul BestSale.ro, adică 10 Euro bonus

Opțiunea ”Pachete de credit” nu este limitată în timp.

Durata de valabilitate a creditului obținut în urma achiziționării unuia sau mai multor pachete de credite este nelimitată.

Contravaloarea creditului sau a bonusului obținut în urma achiziționării unuia sau mai multor pachete de credite nu poate fi restituită sub formă de bani și nu poate fi transferată de la un Utilizator la un altul sau înafara site-ului BestSale.ro.

Facturile aferentre încărcărilor de credit în contul BestSale.ro trebuie solicitate în termen de maximum 15 zile calendaristice de la data tranzacției.

3.4. Adăugarea la ”Favorite”

Un utilizator poate salva unul sau mai multe anunțuri în contul său, în lista Anunțuri Favorite. Vânzătorul al cărui produs/imobil/ofertă de muncă a fost salvat ca Favorit de către un posibil Cumpărător, va fi notificat și va avea posibilitatea de a contacta Cumpărătorul strict prin intermediul mesageriei site-ului BestSale.ro (fără a afișa adresa de e-mail sau numărul de telefon al Cumpărătorului).

Asemănător, un Utilizator poate salva la Favorite una sau mai multe Căutări efectuate pe site în funcție de anumite criterii de interes, urmând a fi notificat în momentul în care apar anunțuri noi care corespund criteriilor alese în căutarea salvată.

4. Dreptul de autor

Întregul conținut al paginii BestSale.ro, prin conținut înțelegându-se imagini, texte, grafică, inclusiv Anunțul în forma publicată pe site pentru care Vânzătorul cedează dreptul de utilizare, neexclusiv, în favoarea Furnizorului, aplicații, link-uri și orice alt conținut audio-vizual, cât și design-ul grafic, codul sursă și orice alte date și informatii aparțin Site-ului, Furnizorului și afiliaților acestuia. Aceste informații sunt protejate conform Legii drepturilor de autor și legilor care privesc dreptul de proprietate intelectuală și industrială. Informațiile publicate pe BestSale.ro nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metodă fără acordul scris al reprezentantului legal al Furnizorului. Nerespectarea acestor condiții se pedepsește conform legii în vigoare.

Prin publicarea unui anunț pe site-ul BestSale.ro tu afirmi, garantezi și susții că deții toate drepturile de autor pentru imagini, text și conținut și nu încalci dreptul de proprietate intelectuală al unei terțe părți. Tu ești singurul răspunzător pentru tot ceea ce postezi și de consecința publicării unui Anunț.

Publicând anunțul pe site-ul BestSale.ro accepți să acorzi către Furnizor o licență cu titlu gratuit, nelimitată în timp și irevocabilă prin care transmiți către Site toate drepturile asupra materialului postat. De asemenea, ești de acord ca Anunțurile publicate pe site-ul BestSale.ro pot fi puse la dispoziția publicului de către Furnizor pe toate și oricare dintre platformele sale on-line și prin oricare alte mijloace, precum: televiziune, radio, bannere, Internet, panouri publicitare sau comunicate de presă.

 5. Limitarea răspunderii

Ne străduim să îți oferim cel mai bun serviciu, dar nu îți putem promite că va fi perfect, drept urmare nu îți putem oferi nici o garanție că site-ul BestSale.ro va fi disponibil neîntrerupt sau fără erori. În ceea ce privește materialele pe care le postezi pe BestSale.ro, îți reamintim că tu ești direct răspunzător de conținutul și veridicitatea acestora. Furnizorul, site-ul BestSale.ro și/sau moderatorii săi nu garantează în nici un fel pentru disponibilitatea, calitatea sau cantitatea (sau oricare alte aspecte) produselor sau serviciilor care fac obiectul Anunțurilor și nu își asumă nici un fel de răspundere pentru veridicitatea Anunțurilor afișate pe BestSale.ro. În niciun caz Furnizorul, site-ul BestSale.ro și/sau moderatorii săi nu vor fi răspunzători pentru orice daune directe, indirecte, incidentale sau de consecințele ce rezultă din lipsa de acuratețe a conținutului, erori, pierderi sau stricăciuni de orice fel apărute în urma folosirii oricărui conținut postat, transmis prin e-mail sau oricum altfel făcut disponibil prin Site. De asemenea, Furnizorul, site-ul BestSale.ro și/sau moderatorii săi nu vor fi răspunzători pentru activitățile cu aparență nelegală desfășurate de către Utilizatori, în special pentru furnizarea de conținut sau date eronate în ceea ce privește produsul sau serviciul ce face obiectul unui Anunț și/sau conținutul conversațiilor desfășurate prin intermediul sistemului de mesagerie de pe Site.

În cazul unui confict, te rugăm sa ne contactezi și vom căuta o rezolvare amiabilă, urmând îndeaproape reglementările în vigoare. În cazul agravării conflictului și dacă rezolvarea amiabilă a eșuat, va fi necesar să apelăm la instanțele judecătorești competente.

Pentru siguranța ta, îți recomandăm să verifici întotdeauna informații legate de concursurile și campaniile organizate de noi pe pagina noastră www.BestSale.ro sau pe pagina oficială de Facebook, facebook.com/BestSale.ro

 6. Reguli de postare și reguli de bună conduită pe site-ul BestSale.ro

Pentru a crea un loc în care toata lumea să revină cu plăcere, fie la cumpărături, fie că are ceva de vânzare sau închirere, Moderatorii site-ului BestSale.ro vor înlătura anunțurile false, incomplete sau incorecte, așadar, aprobarea/publicarea anunțurilor nu se face automat și instantaneu ci înainte și/sau după publicarea pe site. Pentru a evita o situație neplăcută în care un Anunț este respins, am creat câteva Reguli de postare și reguli de bună conduită pe site-ul BestSale.ro pe care te rugăm să le ai în vedere.

Deși poți vinde aproape orice pe BestSale.ro, și credem în "a doua șansă", există totuși câteva produse pe care nu le poți vinde aici. Uite despre ce e vorba:

*** Țigări, țigarete, țigări de foi, tutun, droguri de orice fel

***Arme și muniții letale conform Legii 295/2004 privind regimul armelor şi al muniţiilor, inclusiv arme neletale de autoapărare ce pot cauza rănirea, arme cu tranchilizante, arme de asomare, arme cu bile sau cu aer comprimat

***Materiale explozibile sau pirotehnice conform Legii 126/1995 privind regimul materiilor explozive, precum și alte obiecte periculoase pentru sănătate

***Medicamente, produse medicale și farmaceutice (pentru oameni sau animale), sânge, organe umane, afrodisiace, suplimente nutriționale, steroizi, proteine, suplimente pentru sportivi, produse pentru slăbit, precum și oricare alte bunuri care pot fi periculoase pentru sănătatea și viața umană

***Materiale erotice și obscene, dating, servicii de masaj erotic, servicii de escortă, videochat, precum și oferte de muncă pentru posturile de dansatoare, animatoare club, oferte de muncă mascate, care fac referire la /implică activități sexuale

***Obiecte obținute prin furt, înșelăciune sau alte tipuri de infracțiuni

***Bunuri ce se află în afara țării (de exemplu: autoturisme, utilaje agricole, imobile)

***Animale pe cale de dispariție, protejate de Legea nr. 69/1994 pentru aderarea României la Convenţia privind comerţul internaţional cu specii sălbatice de faună şi floră pe cale de dispariţie, adoptată la Washington la 3 martie 1973. Poți găsi în Anexa I, II și III lista speciilor protejate. Textul în limba engleză poate fi citit aici

***Animale de companie (în special câini din rasele Pit Bull, Boerbull, Bandog și metișii lor) a căror comercializare încalcă legislația română și europeană în acest domeniu. Mai multe detalii despre obligațiile și interdicțiile referitoare la anunțurile de vânzare, schimb și/sau adopție a câinilor sunt disponibile aici.

***Untură de bursuc, untură de urs, venin de viperă, cafea verde, cafea cu ganoderma, ciupercă tibetană, kefir, kombucha

***Servicii de ghicitoare, tarot, clarvăzătoare, magie albă sau alte servicii asemănătoare

***Servicii de camătă, amanet, credite sau alte activități similare

*** Servicii de deblocare iCloud

***Oferte de job-uri pe internet prin care faci bani stând în fața calculatorului

***Oferte de luare în spațiu pentru viză de flotant sau pentru eliberarea C.I.

***Oferte de închiriere proprietăți imobiliare în regim de lucru care sunt adresate doar persoanelor de gen feminin

*** Bunuri inexistente

*** Muzică, filme, software sau alte bunuri care încalcă drepturile de autor și proprietate intelectuală, produse cu marcă înregistrată la nivelul Uniunii Europene

*** Produse marca ”popsocket” sau ”popsockets” indiferent de context, sau copii ale acestui tip de produs, chiar dacă au o altă denumire. Nu vor fi acceptate nici exprimări de genul "produs tip/asemănător cu popsocket"

*** Lucrări de diplomă/licență sau ajutor în scrierea unei lucrări de diplomă/licență

*** Jocuri de noroc, tranzacții virtuale, conturi pentru jocuri de noroc, invitații Filelist

*** Dispozitive spion pentru calculator/laptop, căști și alte gadget-uri de copiat, dispozitive pentru bruiaj închideri auto (jammer)

*** Acte auto, serii șasiu, plăcuțe de înmatriculare, motorină, abonamente Metrorex

***Orice alt produs sau activitate ilegală

Această listă va fi permanent actualizată, drept urmare, te rugăm să o consulți înainte de a publica un anunț, pentru a evita situația neplăcută în care anunțul îți va fi respins.

 Pe lângă lista produselor și serviciilor interzise, avem și cîteva reguli de bună conduită pe care te rugăm să le iei în considerare:

*** Te rugăm să publici anunțuri în limba Română și să folosești un limbaj corespunzător.

*** Este permisă publicarea unui singur Anunț pentru același produs sau serviciu. Anunțurile care vor fi identificate ca fiind duble, vor fi respinse sau retrase de pe Site. Dacă vinzi produse sau servicii ca un întreg sau la pachet, te rugăm să menționezi acest lucru în descriere.

*** Un Anunț este valabil pentru un singur produs sau serviciu. Te rugăm să publici mai multe anunțuri dacă oferi spre vânzare mai multe produse sau servicii.

*** Dacă dezactivezi un anunț în scopul repostării lui, anunțul nou nu va fi acceptat și nu va apărea pe site, întrucât ai posibilitatea de a Activa anunțul pe care l-ai dezactivat și pe care îl poți regăsi în lista Anunțuri Dezactivate.

*** Anunțul publicat într-un județ este vizibil atât în toată România cât și în județele vecine, de aceea nu este necesară (și nu va fi acceptată) publicarea aceluiași anunț în mai multe județe.

*** Te rugăm să nu faci publice date cu caracter personal în descrierea Anunțului (serie și număr carte identitate, CNP, cont bancar, etc)  sau să oferi ca date de contact numere de telefon cu suprataxă, întrucât aceste anunțuri nu vor fi acceptate.

*** Te rugăm să folosești majuscule numai acolo unde este necesar, adică la începutul titlului și pentru numele unor mărci/brand-uri. Titlurile scrise numai cu majuscule vor fi înlocuite cu minuscule de moderatorii site-ului BestSale.ro. De asemenea, vor fi eliminate din titlu cuvinte nerelevante pentru produsul sau serviciul comercializat (exemplu: vând, ofertă, urgent, etc.)

Pentru anunțurile din categoria Imobiliare este obligatoriu ca titlul să conțină tipul imobilului, numărul de camere și zona (pentru Apartamente, Garsoniere, Case, Spații comerciale) și suprafața în cazul Terenurilor.

Pentru anunțurile din categoria Auto, moto si ambarcatiuni este obligatoriu ca titlul să conțină marca și modelul vehiculului.

Pentru anunțurile din categoria Locuri de muncă este obligatoriu ca titlul să conțină tipul locului de muncă oferit.

*** Te rugăm să publici anunțuri care pot fi încadrate în categoriile site-ului. Acceptăm doar Anunțuri prin care vinzi/închiriezi un produs, serviciu ori imobil, nu și anunțurile de tip Cerere.

*** Te rugăm să nu adaugi anunțuri umanitare, anunțuri prin care se denunță diverse furturi/ găsiri de obiecte pierdute ori animale, sau anunțuri prin care se fac reclame unor bloguri/rețele de socializare/site-uri care au nevoie de trafic, întrucât acestea nu vor fi acceptate.

*** Te rugăm să nu adaugi link-uri către alte website-uri în descrierea anunțului tău, întrucât moderatorii site-ului BestSale.ro au dreptul de a le șterge.

*** Anunțurile prin care utilizatorii site-ului BestSale.ro s-ar putea simți discriminați pe criteriul rasei, naționalității, limbii, religiei, sexului sau orientării sexuale, etniei, bolilor sau apartenenței la o categorie defavorizată, nu vor fi publicate.

*** Este permisă adăugarea unor imagini de tip catalog în cadrul unui Anunț doar dacă adaugi cel puțin o poză făcută de tine care să fie reprezentativă pentru produsul sau serviciul comercializat.

*** Dacă un Anunț este modificat și produsul sau serviciul din cadrul Anunțului a fost înlocuit, modificarea va fi respinsă, iar Anunțul va fi în continuare vizibil pe site în forma în care a fost acceptat anterior. Această regulă se aplică și în cazul în care un anunț este editat, dar modificarile încalcă una din prezentele Reguli, acestea vor fi respinse de către moderatorii site-ului BestSale.ro, iar anunțul va fi menținut pe site în forma în care a fost acceptat anterior.

*** Este permisă adăugarea a maximum 5 anunțuri în categoria Imobiliare pe un cont de tip Persoană fizică. Utilizatorii care au adăugat mai mult de 5 anunțuri în categoria Imobiliare, pe un singur cont, vor fi considerați persoane juridice, așadar ne rezervăm dreptul de a modifica Tipul Persoanei pentru acele conturi din Persoană Fizică în Companie.

*** Serviciile oferite trebuie să respecte legile și reglementările aplicabile din România.

*** Reguli referitoare la imagini

*** Este permisă adăugarea unor imagini de tip catalog în cadrul unui Anunț doar dacă adaugi cel puțin o poză făcută de tine care să fie reprezentativă pentru produsul sau serviciul comercializat;

*** Imaginile utilizate trebuie să fie clare și să reflecte starea actuală a produsului sau imobilului comercializat;

*** Imaginile care nu au legătură cu produsul/imobilul/serviciul comercializat vor fi șterse de către moderatorii site-ului BestSale.ro

*** Imaginile care conțin watermark-uri, sigle sau alte însemne ale altor website-uri concurente vor fi șterse de către moderatorii BestSale.ro

*** Imaginile utilizate trebuie să nu aibă nicio restricție, fiind interzisă utilizarea unor imagini care sunt grevate de drepturi ale unor terți, în special de drepturi de proprietate intelectuală ale unor terți.

*** Anunțurile postate în categoria Imobiliare de către un Utilizator de tip Companie, trebuie să conțină cel puțin o imagine reală sau o schiță după cum urmează:

         - în subcategoria Apartamente și Garsoniere imaginea trebuie să fie obligatoriu din interiorul apartamentului și /sau schiță

         - în celelalte subcategorii ( Case-vile, Terenuri, Spații comerciale, Alte tipuri de spații) imaginea poate fi și din afara casei/spațiului comercial sau schiță.

7. Eligibilitatea, înregistrarea și anularea

    Site-ul BestSale.ro este destinat persoanelor fizice și/sau juridice cu vârsta de cel puțin 18 ani și capacitate deplină de exercițiu.
    Crearea unui cont pe site-ul BestSale.ro poate fi făcută fie prin înregistrarea cu contul Facebook sau folosind adresa de e-mail și o parolă. Prin înregistrare, Utilizatorul confirmă că are cel puțin 18 ani. Datele profilului creat pe site-ul BestSale.ro trebuie să fie reale, complete și actualizate. Nu sunt permise înregistrări multiple cu aceeași adresă e-mail.
    Datele de autentificare sunt confidențiale. Îți recomandăm să îți iei măsuri de precauție și să îți alegi o parolă puternică, pe care să nu o dai nimănui.
    În cazul în care, din diverse motive, dorești să renunți la contul tău gratuit pe site-ul BestSale.ro, trimite-ne un e-mail pe adresa office@bestsale.ro și îți vom dezactiva contul, iar toate anunțurile tale vor fi retrase de pe Site. .
    După dezactivarea contului și retragerea tuturor anunțurilor de pe site, nu putem garanta eliminarea imediată a rezultatelor de căutare în motoarele de căutare. Indexarea motoarelor de căutare este independentă de site-ul BestSale.ro
    Ne rezervăm dreptul de a șterge sau edita orice Anunț care nu respectă Termenii și Condițiile, în orice mod, sau care primește raportări din partea utilizatorilor site-ului. De asemenea, ne rezervăm dreptul de a bloca sau dezactiva un cont dacă primim raportări repetate referitoare la unul sau mai multe anunțuri care nu respectă cele menționate în prezentul document, al căror conținut nu este conform cu realitatea ori încalcă în orice alt mod vreo prevedere legală și poate aduce prejudicii securității activităților altor utilizatori ai site-ului BestSale.ro.