This listing is expired.

Masaj Piatra Neamt 0755751891

Romania, Neamt, Piatra-Neamt
Published 1 an in urma
ID #2184
1 - 1 of 6
100 RON
Stare: Nou
Tranzactie: Vinde
Masaj Piatra Neamt 0755751891
Romania, Neamt, Piatra-Neamt,
Published 1 an in urma

Descriere

Masaj De Relaxare Piatra Neamt

Terapia prin masaj este considerata a fi una din cele mai vechi forme de vindecare. Masajul ajută la dobândirea şi păstrarea unei stări de relaxare, optimism şi poftă de viaţă! Este o adevărată terapie de combatere a stresului zilnic, ce afectează tot mai multe persoane!

Masajul terapeutic este una dintre cele mai eficiente și apreciate forme de terapii alternative folosite în tratamentul durerilor musculare, el fiind necesar la un moment dat tuturor. Masajul terapeutic are ca scop eliminarea și decongestionarea punctelor de declanșare a durerii, decontracturarea mușchilor și rezolvarea problemelor circulatorii. Acesta constă în prelucrarea manuală a țesuturilor moi cu scopul de.a stimula circulația sângelui, a limfei și de a decontractura musculatura. Se folosesc diferite tehnici în funcție de obiectivele fiecărui tratament și în funcție de afecțiunea pe care trebuie să o tratăm.

O terapie prin masaj profesional de calitate conceput pentru stimularea simturilor, ce foloseste produse de ingrijire personala de cea mai buna calitate transforma sedinta de masaj într-un ritual de relaxare.

Masajul este de nelipsit in secolul XXI in cazul tuturor persoanelor, pentru ca fiecare dintre noi are nevoie de un moment de relaxare si odihna in care organismul nostru sa se refaca si sa se reseteze pentru a face fata tuturor evenimentelor urmatoare.

Masajul terapeutic este o combinatie intre masajul de relaxare si masajul de remediere, fiind folositor pentru o gama variata de patologii. Iata cateva beneficii:

- vindeca anumite leziuni musculare

- imbunatateste circulatia, livrarea de oxigen si nutrienti celulelor musculare

- combate inflamatia

- imbunatateste imunitatea si tonusul muscular

- ajuta in tratamentul unor patologii inflamatorii, precum artroza

- imbunatateste frecventa cardiaca, respiratorie si tensiunea arteriala

- imbunatateste sistemul imunitar si ajuta in combaterea stresului

- imbunatateste mobilitatea articulatiilor si flexibilitatea musculara

Efectele benefice masajului de relaxare se văd chiar după prima şedinţă iar după câteva luni se poate constata o îmbunătăţire considerabilă a calităţii vieţii şi a somnului, creşterea tonusului fizic şi psihic, un aspect mai frumos şi sănătos al pielii şi o stare de bine generală. Combinat cu o alimentaţie sănătoasă şi sport, masajul ne ajută să ducem o viaţă sănătoasă pentru corp şi minte.

Ofer servicii de intretinere corporala si infrumusetare in Piatra Neamt: masaj de relaxare, terapeutic, anticelulitic si reflexoterapie.

https://www.facebook.com/masajderelaxarepiatraneamt

https://www.instagram.com/masajderelaxarepiatraneamt

https://ro.pinterest.com/masajderelaxarepiatraneamt

https://masajderelaxarepiatraneamt.blogspot.com

https://www.youtube.com/watch?v=cfCM2ARRf8U

#masaj #masajderelaxare #masajpiatraneamt #masajsomatic #serviciimasaj #piatraneamt #neamt #masajsuedez #romania #massage #massagetherapy #relax #wellness #beauty #health #selfcare #skincare #therapy #deeptissuemassage #healing #healthylifestyle #swedishmassage #reflexology

 

Contacteaza vanzatorul

  Seller's picture
  Persoana fizica
  Pe site din 22. Nov 2022
  This listing expired, you cannot contact seller.
  100 RON

  Informațiile vânzătorului

  Seller's picture
  Persoana fizica
  Pe site din Noiembrie 22, 2022

  Locația anunțului

  Romania, Neamt, Piatra-Neamt
  Piatra Neamt